HelloGold Aplikasi Simpanan Emas Patuh Syariah

HelloGold aplikasi simpanan Emas patuh syariah yang diiktiraf dunia yang boleh anda beli dan jual emas serendah RM1 di satu platform. Emas pasti akan membantu anda jika anda tertanya kenapa rezeki susah masuk sedangkan telah usaha.

Soalan yang pasti akan ditanya Apa itu HelloGold ?

HelloGold adalah aplikasi yang akan membantu anda menguruskan akaun emas secara mudah dan menikmati harga pembelian dan penjualan yang kompetitif dalam pasaran.

Jadi anda tidak perlu lagi bersusah-payah untuk simpan emas fizikal kerana emas gred pelaburan terbaik dengan gred ketulenan 99.99% dijamin sepenuhnya dan disimpan di bilik kebal dengan kawalan keselamatan yang terkini.

Aplikasi ini telah dibuat untuk akses ke simpanan emas untuk semua orang dan dijadikan sebagai platform simpanan tambahan. Dulu, simpanan emas sebagai sebagai produk kewangan golongan atasan tetapi kini HelloGold boleh digunakan sesiapa sahaja.

Adakah HelloGold aplikasi simpanan Emas patuh syariah.

HelloGold diiktiraf patuh Syariah oleh Amanie Advisors. Lihat fatwa yang dikeluarkan di sini Web Rasmi HelloGold

HelloGold Aplikasi beli emas patuh Syariah
HelloGold Aplikasi simpanan emas patuh syariah

Simpanan emas anda pasti dijamin dan anda pun pasti akan jadi lebih yakin untuk melabur !

Tidak kiralah agama atau bangsa anda, kelebihan simpanan emas patuh Syariah ini adalah sesuatu yang boleh dinikmati oleh semua golongan.

Pasti anda tertanya juga berapa banyak yang saya patut simpan emas ? kan

Saya boleh cadangkan kepada anda untuk menyimpan 10% daripada kekayaan atau lebihan pendapatan dalam bentuk emas. Dalam kes ini emas ibarat insuran kekayaan anda. Anda mungkin dah ada pelaburan lain seperti unit trust, saham, hartanah dan bisnes sendiri.

Jika berlaku malapetaka kewangan iaitu nilai duit jatuh merosot, peperangan atau hyper inflasi maka emas ini boleh membantu anda mengharungi masalah tersebut. Ini kerana pada waktu ekstrem, emas akan memainkan peranan sebagai duit.

Namun jika anda melihat emas sebagai satu bentuk pelaburan iaitu beli murah dan jual pada harga tinggi maka anda perlu semakin banyak beli melabur dan sebanyak mungkin anda jual pada masa emas jatuh.

Sebagai pelabur, tidak ada masalah untuk melabur minima 50% daripada simpanan anda ke dalam bentuk emas. Jika nak labur lebih dari 50% pun tidak ada masalah.

Harap dapat jawab persoalan anda. Masih tak faham boleh tanya di ruangan komen dibawah.

Anda nak tau lagi tentang HelloGold

Apa Yang Anda Boleh Lakukan Dengan HelloGold ini :

1. Beli dan simpan dalam emas pada gred pelaburan
2. Jual semula emas anda dengan mudah dan buat pengeluaran tunai
3. Kirim emas anda kepada rakan dan keluarga
4. Tebus emas fizikal bermula dari 1g
5. Semak harga emas secara langsung
6. Sertai pelan simpanan SmartSaver ( Pilihn Utama )

Pasti anda nak mula beli Emas dengan RM1 sahaja kan ? atau jika lebih baik beli RM50 dan boleh juga dapat rebat RM5 sekali.

Jadi anda akan dapat beli emas yang bernilai RM55.

Nak ke rebat RM5 tu anda boleh guna kod ini. Sebelu itu anda perlu
Download dan install aplikasi HelloGold di Playstore dan APP Store.

Google Play: HelloGold

Apple Store : HelloGold

PENTING untuk anda jangan tersalah langkah untuk dapatkan rebat RM5 itu

Anda tak tahu boleh terus tanya saya di group Telegram . Mudah, Senang dan Pantas.
HelloGold Aplikasi Simpanan Emas Patuh Syariah dan Dipercayai oleh 230,000 penduduk Malaysia.

Tekan sini nak tau cara guna kod rebat itu HelloGold

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.