Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Duit USD Dari Affiliate AliExpress dan eCommerce Online

Duit USD Dari Affiliate AliExpress dan eCommerce ? Pasti anda tertanya mudah ke susah nak buat, jika mudah pasti nak tau kan. Anda bertuah kerana baca artikel ni, saya akan terangkan dengan mudah macam mana nak dapatkan panduan buat duit USD ni. Bina atau mulakan perniagaan anda dengan bisnes yang mudah dulu.

 

duit USD dari affiliate aliexpress
duit USD dari affiliate aliexpress

 

WooXpress adalah 2 Teknik ‘Ohsem’ Menjana USD secara Dropship dan Affiliate.

Betul ke boleh buat duit dengan Wooxpress ni ? Jika anda pun bertanya soalan yang sama, maka anda patut baca hingga abis untuk dapatkan jawapan. Wooxpress ialah panduan yang memberikan anda kemahiran membina website dan jana income. Jadi anda boleh buat duit melalui kemahiran yang anda akan dapat ni.
Kenapa perlu ada Wooexpress untuk anda belajar Duit USD Dari eCommerce dan Affiliate AliExpress.
  • SERVIS WEB DEVELOPMENT

Jika anda dah khatam modul wordpress, anda dengan mudah boleh caj RM500 untuk setup wordpress untuk orang lain. Once dah makin banyak order, anda boleh naikkan harga menjadi RM1000-RM1500 ikut kesukaran.

  • SERVIS ECOMMERCE DEVELOPMENT

Jika dah khatam modul woocommerce, anda boleh caj RM1500-RM3000 untuk satu e-commerce. Anda cari produk owner atau peniaga yang ada banyak produk, approach mereka untuk buat e-commerce.

  • FLIP WEBSITE

Jika anda dah siapkan satu ecommerce, anda boleh jualkan kepada orang yang berminat dengan site tersebut. Satu ecommerce yang matang boleh dijual dengan harga usd100 – usd 1000 mengikut niche.

  • INCOME DROPSHIP  atau AFFILIATE

Jika anda malas nak buka servis atau malas nak flip website, anda boleh buat ecomerce niche dan jana income dari situ seperti yang kami tunjukkan dalam Wooxpress.

 

Dah nampak bagaimana nak buat duit dengan WooXpress?

WooXpress juga dipadankan bagi membantu usahawan online yang mempunyai produk sendiri untuk membina empayar online secara international. Ia dipadankan sesuai untuk level newbie, intermediate dan advance.

 

Untuk jana duit USD dari Affiliate AliExpress dan ecommerce setiap bulan bukan sesuatu yang sukar sebenarnya. Ianya akan jadi sukar jika anda tiada ilmu. Ini termasuklah program Affiliate. Melalui program Affiliate anda boleh menjana USD setiap bulan.

 

Apa kaitan program Affiliate dengan Buat duit USD Dari Affiliate AliExpress & eCommerce ?

Program ini secara kasarnya anda akan memasar dan menjual produk orang lain. Atas jualan yang terhasil anda akan mendapat komisyen.

Apa yang bagusnya anda tidak perlu :

  1. Beli produk dulu
  2. Simpan stok produk
  3. Poskan produk

 

Anda hanya perlu pasarkan dan setiap yang terjual anda akan terima komisyennya. Selalunya produknya adalah dalam bentuk digital. Ada cara mudah untuk terus menjadi pakar dalam
program Affiliate ni. Belajar terus dari pakar yang telah berjaya.

 

Pastinya dengan adanya video training yang 100% praktikal dan mudah difahami. WooXpress bakal membantu anda sebagai usahawan Malaysia yang berhasrat untuk menjana pendapatan sebulan dalam matawang USD.

 

Kombinasi video WooXpress yang cukup mantap dan padu untuk usahawan dan peniaga online khasnya yang masih baru untuk memiliki website sendiri dan dapat jimat kos ribuan ringgit tanpa upah website designer !

 

Bayangkan 32 video kesemuanya, diterangkan langkah demi langkah dalam berbahasa melayu dan padat dengan pelbagai topik dari A-Z sangat sesuai untuk anda yang masih baru, untuk bina website atau kedai online anda dalam masa kurang 5 minit.

 

Apa agaknya yang diceritakan untuk buat duit USD dari Affiliate AliExpress & eCommerce dalam 32 video tu ?

Boleh baca dibawah sekarang :

  1. Panduan mengajar secara lengkap dan praktikal tanpa teori yang merapu
  2. Pembinaan website dari ‘zero ke hero’ menggunakan WordPress
  3. Pelajari secara mendalam platform woocommerce (percuma) tanpa melanggan platform shopify secara bulanan.
  4. Teknik membina bisnes dropshipping dalam sehari.
  5. Teknik membina store Affiliate AliExpress anda dan jana komisen dalam USD dengan menjual produk HOT tak henti-henti!
  6. Gunakan teknik Aliexpress ini untuk jana 5X lebih menggunakan eBay, Amazon dan marketplace hebat lain.
  7. Bina super-store dengan kombinasi dropshipping + AliExpress affiliate
  8. Teknik cari pembeli yang bukan membeli sekali tetapi berkali-kali dari anda!

 

Sebelum terlupa, nak bagi tau bukan setakat video je. Anda bertuah ada 4 Bonus istimewa iaitu :

  1. 1500 niche untuk store WooCommerce (terdapat dalam WooXpress)
  2. VideoDrill Software
  3. EZ Site Ninja
  4. Social Post Manager App

 

Anda boleh Google nama produk di atas untuk info selanjutnya mengenai bonus tersebut. Setelah anda dapatkan 32 video duit USD dari Affiliate AliExpress dan ecommerce dan masih belum terima 4 bonus tu boleh terus hubungi melalui email support@wooxpress.com .

 

Anda tonton semua video tu dan buat dengan usaha yang terbaik pasti kejayaan akan menanti anda. Dapatkan maklumat terperinci dan penuh tentang WooXpress Buat Duit USD.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *