Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Perniagaan Yang Menguntungkan Dari Dunia Online

Tercari Perniagaan Yang Menguntungkan Melalui Internet dan nak mulakan bisnes yang mudah, sebelum tu dalam dunia bisnes ni tiada jalan pintas atau dalam bahasa inggeris ‘ shortcut ‘ untuk mencipta kejayaan dan kekayaan dengan mudah.

 

Persoalannya Bagaimanakah Perniagaan Yang Menguntungkan di rumah dengan buat duit melalui internet ni ? Jawapan mudah ialah buat duit melalui internet ni ada banyak cabangnya, antaranya affiliate, dropship, produk sendiri, dan lain-lain lagi.

Perniagaan Yang Menguntungkan
Perniagaan Yang Menguntungkan

Walaubagaimana pun anda tetap perlu tau serba sedikit cara untuk buat website dan menguruskan website anda tu. Perkara ini anda perlu belajar walaupun anda ada sedikit ilmu cara nak buatnya.

 

Persoalan Tentang Perniagaan Yang Menguntungkan

Ada satu cerita ingin saya kongsikan,  ada seseorang bertanya kan soalan. Bagaimanakah dia boleh membantu keluarganya untuk tambah pendapatan sampingan isi rumah tanpa menggangu tugasnya sebagai seorang pekerja sepenuh masa?

 

Apa yang boleh di beritahu ialah untuk tambah pendapatan sampingan dengan perniagaan yang menguntungkan adalah buat duit melalui internet. Tetapi katanya dia tidak ketahui bagaimana hendak membina website. Ini membuatkan ada terfikir bagaimanakah untuk membantu golongan newbie atau sesiapa sahaja yang mempunyai masa yang amat terbatas tetapi masih mampu jana pendapatan melalui internet tanpa perlu memeningkan kepala untuk mereka cipta website.

 

Khas untuk golongan newbie atau sesiapa yang ingin kerja sambilan dengan jana pendapatan melalui internet dan terbatas masanya. Layari website shopievo dan anda akan ketemui jawapannya. Cukup menarik dan berbaloi. Sekurang-kurangnya anda boleh jana pendapatan melalui internet tetapi bergantung kepada usaha anda.

Ingat pesan saya, tiada ‘ shortcut ‘ dalam mencipta kejayaan dan kekayaan. PERCAYALAH !!! Apa yang penting Usaha, USAHA, USAHA Anda ! Saya Cuma boleh cadangkan sahaja !

 

Untuk jana pendapatan melalui internet, bukanlah perkara yang susah. Apa yang anda perlukan adalah laman web dan produk yang sedia untuk menerima tempahan daripada pelangan baru.

 

Ramai orang memberi alasan susah, tidak pandai, takut kena tipu atau tidak ada modal. Ini bukanlah alasan untuk tidak buait duit melalui internet. Tidak berjaya kali pertama bukan bermakna tidak boleh berjaya untuk selamanya.

 

Dalam nak mulakan perniagaan yang menguntungkan

Saya hanya letakan anggaran yang anda boleh mendapat nilai yang di inginkan pada bulan pertama kerana saya tidak ketahui tahap usaha anda. Walaupun jumlah sebenar mungkin lebih dari itu, kita anggap anda tidak terlalu teruja.

 

Jika sehari anda boleh mencapai nilai terbaik dalam 30 hari  anda mungkin sudah mampu mendapat RM3000 sebulan. Betul ke ?

Semua usaha dan ilmu perlu anda usahakan. Perkongsian ni diubah dan diambil dari Dr. Shah Razali

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *