Bisnes Mudah Bagi Pengguna Simkad

Bisnes Mudah Buat Pengguna Simkad. Sebelum itu, Apa yang anda tau tentang OneXOX ? Adakah syarikat bisnes topup di rumah ?

Ok, ONEXOX Sendirian Berhad melalui ONEXOX Prepaid adalah syarikat telekomunikasi (BUKAN PROGRAM RUJUKAN) yang menawarkan pengalaman mengujakan bagi pengguna prepaid yang belum pernah wujud di Malaysia sebelum kemunculannya pada tahun 2013.

“JIMAT” adalah perkataan yang begitu sinonim dengan ONEXOX sehingga dibenci oleh sekelompok ejen prabayar yang lain yang MENGUMPAN rakyat Malaysia dengan perkataan “PERCUMA”.

Ianya seperti simkad-simkad lain Celcom, Maxis, Digi, Umobile dan lain-lain cuma bezanya OneXOX terkenal dengan kadar caj yang sangat menjimatkan, kadar tempoh sah kredit yang panjang dan membolehkan anda menjana pendapatan sampingan.

Bisnes Mudah
Bisnes Mudah

Sejarah Syarikat Yang Menawarkan Bisnes Mudah .

Syarikat OneXOX Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat Bumiputera  dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. OneXOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

OneXOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk mempastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, OneXOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi ‘sebenar’ mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

OneXOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang bisnes mudah untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.

OUT THERE WE ARE ONE

VISI

Menjadi perintis yang berjaya ke tahap global di dalam industri telekomunikasi dengan strategi pemasaran unik yang menawarkan perkongsian keuntungan syarikat kepada pengedar.

MISI

Menyediakan perkhidmatan berkualiti pada kadar yang sangat berpatutan serta sedaya upaya mematuhi tuntutan syariat di dalam perniagaan.

OBJEKTIF

  • Memberi kesedaran kepada pengguna telefon mudah alih tentang kadar panggilan yang dikenakan melalui demonstrasi produk.
  • Memberi pilihan baru kepada pengguna telefon mudah alih untuk berjimat.
  • Membuka peluang perniagaan telekomunikasi kepada usahawan kecil.
  • Membantu menaikkan taraf hidup serta ekonomi  masyarakat setempat melalui program insentif pengedar.
  • Menyumbang kepada pertumbuhan sektor ICT yang sejajar dengan matlamat kerajaan

Website rasmi syarikat OneXOX : onexox.my

Huraian Bisnes Mudah Dari OneXOX.

Bisnes yang baik untuk diceburi adalah bisnes yang menunjukkan peningkatan jualan setiap bulan atau tahun. Tak kira apa bisnes sekalipun. Jika tanya saya, saya akan pilih bisnes produk keperluan. Tetapi setiap sesuatu baik mesti ada keburukan. Tidak ada produk dan perkhidmatan yang sempurna di dunia ini.

Namun ONEXOX mungkin tergolong dalam produk dan perkhidmatan yang sentiasa menambah baik dengan permintaan pelanggan. Semenjak ONEXOX bertapak di Malaysia, pelbagai penambah baikan telah dibuat, bukan sedikit.

Baik, sudah selesai cerita tentang OneXOX, bagi pendapat anda setelah membaca artikel ini, betul ke syarikat sediakan bisnes mudah bagi membantu penggunanya? Bagi pendapat saya yang merupakan pengedar sah OneXOX, syarikat ini menyediakan peluang bisnes mudah malah sangat memberi penjimatan dan membantu pengguna menambah pendapatan.

Saya amat galakan anda cuba tukar telco sekarang kepada OneXOX dan rasai kehebatannya, lambat tinggal. Maklumat lanjut boleh terus ke OneXOXautoPilot

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.