Buat Duit Dengan Affiliate Yang Mudah dan Untung

Buat Duit Dengan Affiliate mampu menghasilkan jualan dari 4 hingga 5 angka sebulan ? Pasti anda tak percaya kan ! Itu persoalan selalu ditanya oleh anda yang ingin mulakan bisnes online dengan cara yang paling mudah. Bagi saya untuk jana pendapatan mudah di internet ni adalah dengan sertai Program Affiliate.

 

Buat Duit Dengan Affiliate
Buat Duit Dengan Affiliate

 

Apa itu affiliate ? Ni jawapan ringkas untuk anda.

Dalam bahasa mudahnya, affiliate ni adalah agen ataupun orang tengah yang mempromosikan sesuatu produk bagi pihak tertentu.

  • Oleh sebab itu affiliate merupakan cara buat duit TANPA produk ( kerana anda mempromosikan produk orang lain ) dan

 

  • cara PALING pantas buat duit di internet ( sebab anda tak perlu buang banyak masa untuk mencipta produk sendiri ! )

 

Dalam istilah yang lebih advance, agen affiliate juga dikenali sebagai affiliater. Manakala affiliator pula merupakan penganjur program affiliate. Affiliater akan bertindak mempromosikan produk affiliator dan akan menerima bayaran atau komisen daripadanya affiliator tersebut mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan.

 

Anda faham dah ke maksud affiliate tu ? Teruskan bacaan anda, dengan menggunakan teknologi internet pada hari ini, menjana pendapatan dari internet bukan lagi perkara mustahil. Apa yang perlu adalah tau cara dan tekniknya. Apa yang akan saya terangkan ini adalah tentang Bagaimana Buat Duit Dengan AFFILIATE Yang Mudah dan Untung.

 

Ramai juga yang kurang faham Bagaimana Buat Duit Dengan Affiliate Yang Mudah dan Untung.

Adakah anda salah seoarang darinya ? Sebab itu anda terlepas peluang untuk menjana pendapatan dari sumber yang termudah dan terbaik di internet ini. Jom ketahui beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk menjana pendapatan darinya.

 

Ini merupakan soalan yang menjadi kegemaran kebanyakkan orang termasuklah anda dan saya sendiri. Buat duit mudah dan untung, siapa yang mahu lepaskan peluang jika diberikan ruang dan kesempatan kan?

 

Affiliater atau agen affiliate menjana wang dengan menerima bayaran ataupun komisen daripada pihak affiliator iaitu penganjur program affiliate tersebut. Apabila anda dan saya mendaftar sesuatu program affiliate, anda akan menerima link promosi yang unik seperti contoh dibawah :

https://fgm.onpay.my/order/form/fpa_1/Hafisz

 

Seperti yang anda dapat lihat diatas, pada hujung link /hafisz’ ialah ID unik khas untuk anda. ID Unik di sini bermaksud, ianya khas untuk anda SAHAJA dan tidak mungkin sama dengan ID agen affiliate yang lain. Jika anda dan saya mendaftar program affiliate daripada penganjur yang sama, kita masing-masing mempunyai ID unik tersendiri.

 

Setakat hari ni hampir 100% program affiliate adalah PERCUMA dan anda hanya perlu mendaftar untuk mendapatkan link affiliate dan terus lakukan promosi. Lebih cepat dan agresif anda membuat promosi, lebih pantas anda buat duit dengan affilate yang Mudah dan untung bukan ?

 

Kenapa Buat Duit Dengan Affiliate ni Mudah dan Untung ?

Ini adalah antara teknik pemasaran terbaik kerana ia ‘win-win situation’, anda mendapat bayaran dari setiap jualan yang terhasil manakala pemilik produk pula berjaya meningkatkan jumlah jualan sekaligus dapat menjimatkan kos pengiklanan.

 

Salah satu perkara yang ‘mengujakan’ tentang pemasaran affiliate ni ialah, anda tidak perlu menghasilkan produk sendiri. Selain itu, anda juga tidak perlu terlibat dengan khidmat bantuan pelanggan (customer support), malah anda tidak perlu berhadapan dengan rungutan atau tuntutan pulangan wang (refund).

 

Apa yang diperlukan oleh affiliate marketer ialah beberapa pengetahuan asas dan kemahuan untuk berjaya. Anda tidak perlu risau jika anda tidak mempunyai pengalaman dalam pemasaran online kerana di Internet terdapat begitu banyak sumber-sumber maklumat berkaitan dengannya.

 

Jadi anda hanya perlu cari sahaja di internet dan mula sertainya. Mudahkan Buat Duit Dengan Affiliate ni. Terlupa saya, ni ada ebook untuk anda download sekarang Rahsia Mengusai Affiliate

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.