Pentingnya Database Dalam Teknik Pemasaran Email

Penting Database Untuk Pemasaran Email, baca perkongsian ringkas ni. Mungkin membantu anda dalam memahami apa itu pemasaran email. Pasti anda ada buat pemasaran menggunakan FB jadi boleh rujuk apa cara salah pemasaran di FB.

Kenapa pentingnya database dalam teknik pemasaran email.

InboxCash
InboxCash

Jika anda sudah pun memiliki produk & website untuk menjual produk anda, namun jika anda GAGAL melakukan promosi, maka tiada sebarang keuntungan yang bakal anda peroleh.

PROMOSI adalah CORE dalam bisnes ada!

Bak kata orang, jika anda mahir dalam promosi, batu sungai pun anda boleh jualkan dengan mudah. Apa yang anda perlu promosikan ialah WEBSITE anda. Jadi pastikan anda lakukan promosi website anda dengan bersunguh-sungguh untuk bawa seramai mungkin prospek anda.

Sebagai contoh, jika anda berjaya membawa 1000 orang pelawat (prospek) ke website anda dalam sehari, dan hanya 1% sahaja yang membuat pembelian produk anda, bayangkan berapa jumlah keuntungan anda jika anda jual produk yang berharga RM50?

1% daripada 1000 = 10 orang

10 orang membuat pembelian produk anda yang berharga RM50, anda bakal peroleh keuntungan RM500!

Jika 2%? Atau 10%? Atau lebih daripada itu?

Inilah yang saya cuba kongsikan kepada anda, betapa tingginya potensi keuntungan melalui perniagaan internet jika anda lakukannya dengan kaedah yang betul. Ok. Secara keseluruhannya, ada pelbagai cara promosi yang anda boleh lakukan melalui internet.

Dan berdasarkan pengalaman dan pengamatan saya, antara yang paling berkesan adalah melalui Pemasaran Emel. Ia bukan sekadar berkesan, bahkan ia juga telah berjaya membantu ramai usahawan internet untuk ‘kekal’ menjana pendapatan sehingga 4-5 angka secara konsisten setiap
bulan.

Untuk memudahkan anda menguasai teknik & kaedah pemasaran emel ini, Sahabat saya Rahman Basri telah luangkan masa hampir setahun untuk mengkaji & menganalisis triks & strategi yang terbaik untuk anda gunakan bagi menggandakan jualan produk anda melalui internet.

Inilah hasilnya..

VIDEO TUTORIAL INBOX CASH!”

Jika anda fikir untuk anda gandakan jualan anda, pilih INBOX CASH hari ini!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.