Plug in WordPress NO Right Click

Plug in WordPress no right click, anda pernah guna ? Saya sendiri pun tidak pernah menggunakannya. Kenapa saya tidak menggunakanya ? Jawapan mungkin saya tidak berminat dengan plug in WordPress no right click ini. Sesiapa ingin tiru dan salin kandungan dari blog saya ni dipersilakan tiada larangan pun, tetapi jangan lupa berikan kredit penulisnya.

 

Baru-baru ini saya ada terjumpa satu Plug in WordPress no right click yang mungkin baru bagi saya. Yang peliknya plug in ni boleh buat duit kerana ia ada sediakan pop up yang akan membantu anda jana duit. Macam mana agaknya kan? Teruskan bacaan lagi di bawah.

 

Saya ada juga terbaca :

Fakta : Mengatakan Lebih 500,000 Pengguna Internet Cuba Mencari Melalui Pelbagai Kata Kunci Carian Setiap Bulan Bagi Mendapatkan Maklumat Berkenaan Cara Mencuri Kandungan Laman Web

Plug in WordPress
Plug in WordPress

Betul ke fakta ini ? Anda pasti tau kenapa ada orang yang suka curi iaitu copy paste kandungan blog anda.

Adakah anda perlukan plug in WordPress no right click ni ?

Apa pilihan anda adakah perlu guna plugin ini atau tidak ?

 

Hendak tau macam mana curi artikel dari blog ni. Perkara ini semua pandai kecuali mereka yang baru hari ini buka internet. Ada 3 jenis untuk salin tiru dari blog orang lain.

  1. Klik kanan (Right Click) dan salin (Copy)
  2. Klik kanan dan lihat imej. Kemudian, mereka akan menyalin (copy) URL imej tersebut atau klik pada ‘Save As’.
  3. Highlight kandungan yang ingin di’ciplak’ dan Copy (Ctrl+C).

 

Saya ingin bagitahu anda terdapat kelebihan kita guna plug in WordPress no right click. Paling utama ialah dapat selamatkan artikel dari dicuri oleh mereka yang ingin jalan mudah.

 

Terbaru tentang plug in ini adalah Pop up yang membolehkan anda menjana duit, apabila kandungan blog atau source code anda cuba dicuri. Seperti telah saya katakan pada awal artikel ini.

 

Satu pop up akan keluar dan satu ayat ringkas tertera, ayat tersebut anda boleh letakkan link affiliate atau ke laman web yang lain.

Menarik nampaknya kan, boleh buat duit juga dengan Plug in WordPress no right click.

Apa pendapat anda dengan plug in ini, jom klik sini Plug in WordPress No Right Click dimana anda boleh dapatkan jika berminat ingin mencubanya.

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.