Buat Duit Photoshop.

Disini saya ingin kongsikan RAHSIA buat duit melalui ilmu photoshop. Dibawah saya sediakan 7 Cara buat duit photoshop :

 

1) HASILKAN TUTORIAL PHOTOSHOP
2) PERKHIDMATAN EDIIT GAMBAR
3) CIPTA PELURU UNTUK PENGGUNA PHOTOSHOP
4) MEMBUAT BAHAN PENGIKLANAN
5) MENGADAKAN BENGKEL PHOTOSHOP
6) DESIGN PRODUK SENDIRI
7) SEDIAKAN TEMPLATE PHOTOSHOP

 

Hasilkan Tutorial Photoshop. Kita boleh menghasilkan tutorial photoshop secara percuma dan berbayar dalam beberapa medium seperti internet, majalah,buku dan sebagainya. Menghasilkan tutorial adalah salah satu langkah permulaan yang boleh digunakan untuk menjana pendapatan melalui photoshop.

 

Jika kita mempunyai kelebihan untuk bercakap, kita boleh menghasilkan tutorial dalam bentuk video dan boleh dijual secara online. Jika kita lebih gemar mengarang, kita boleh membuat artikel atau e-majalah untuk menerbitkan tutorial yang kita hasilkan.

 

Sekiranya kita ada kelebihan dalam berbahasa english, ia merupakan satu BONUS buat kita. Hal ini kerana, jika kita menghasilkan tutorial photoshop dalam bahasa melayu, sasaran jualan anda hanyalah dalam negara Malaysia, Brunei,Indonesia dan Singapura.

 

 

 

Namun jika kita menghasilkan tutorial dalam bahasa english, kita boleh menjual tutorial kita keseluruh dunia. Hebat kan buat duit photoshop pelbagai cara boleh kita gunakan. Untuk belajar photoshop dan mengetahui 6 lagi cara buat duit photoshop ini terdapat cara terkini iaitu lihat DVD Tutorial photoshopmalaya memang mudah untuk difahami.

 

Terima Kasih.

 

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.